‘Your inner critic can
 be a big jerk’ (don’t listen!)

Door Rianne

Ja hoor daar istie weer de saboteur in mij, je herkent het vast wel.

Inspirerend? Deel dit bericht!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+

Wat een prachtig verhaal Ell, en hoe grappig is het dat je soms terug zult verlangen naar een wifi loze dag daar….op dat witte strand. ‘Where there’s no wifi you find a better connection’

Dat is zo waar! Je ziet veel meer van je omgeving, hebt betere gesprekken, bent (nadat je er bij neer hebt kunnen leggen) veel relaxter en je ontmoet nieuwe mensen. Dat is tenminste mijn ervaring.

Ik merk zelf dat ik soms mijn telefoon en laptop even helemaal zat ben en dapper besluit deze de hele avond geen blik waardig te gunnen….nog nooit gelukt. Tenminste niet als ik thuis ben.  Wat een arremoe Rianne, pffff echt waar, zo suf.

Wat ik wel heel goed kan is totaal niet naar mijn telefoon omkijken als ik in leuk gezelschap ben. Dan vind ik een telefoon op tafel juist het toppunt van verschraling. Hoewel ik in mijn omgeving toch vaak merk dat niet iedereen daar zo over denkt.

Ik ben benieuwd wanneer jij weer terugkeert naar je wifi-arme eiland(en). Want ik heb zo’n gevoel dat dat misschien helemaal niet zo lang zal gaan duren.

Je vroeg me welke opdrachten ik het tofste vind om te doen en waarom

Het eerste wat me te binnen schiet is een Social Media Marketing presentatie die ik kort geleden mocht geven. Ik was uitgenodigd door een Utrechtse businessclub, met een lang rijtje imposante ondernemers als leden.

En die zitten serieus te wachten op mijn advies over hoe ze met hun online branding om kunnen gaan? Ja hoor daar istie weer: de saboteur in mij. Je herkent het vast wel. I gave the saboteur the finger en ben het gewoon gaan doen en wat was het een feestje.

In een prachtige omgeving, De Landgoederij in Bunnik, ben ik met deze ondernemers gaan delen hoe zij social media in kunnen zetten met als doel verbinding met hun (potentiële) klanten. Van platte (eenmalige) verkoop naar loyaliteit, klanttevredenheid en merkbeleving.

En wat bleek? Enthousiaste reacties, uitnodigingen om langs te komen en veel bedankjes. Als klap op de vuurpijl ook nog van Frans van Seumeren (eigenaar FC Utrecht) zijn verhaal gehoord over zijn fietstocht naar de Noordkaap. Heel bijzonder.

Dit zou nog veel vaker willen doen, want ik ben daar goed in. Let je even op want ik heb het gewoon gezegd; ik ben daar goed in. En dit gaat ook het wereldwijde net op, bam!

Want tjonge jonge ik ga echt kneiterstreng zijn voor mijzelf waar het gaat om te stoppen met mezelf te saboteren en nog meer te geloven in mijn kwaliteiten.

‘Your inner critic can be a big jerk’ (don’t listen)

Hoe zit dat bij jou? Sta jij iedere ochtend blakend van het zelfvertrouwen op en ga je iedere avond met een roes van zelfverzekerdheid naar bed?

Kus, Rianne

Ik ben er voor ondernemers met lef die stevig willen sparren over ondernemersvraagstukken gericht op marketing & innovatie. Doelen helder krijgen, veranderingen realiseren en resultaten halen, zonder duimdikke rapporten. Maar met een uitstekend trackrecord op het gebied van ondernemen, marketing & innovatie. Dat is wie ik ben. Wie ben jij?