Ik geef weg…ja GRATIS!

Door Rianne

De maand december staat weer voor de deur, de tijd van kado’tjes en positiviteit. Laten we de wereld een beetje mooier maken.

Inspirerend? Deel dit bericht!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+

Ik doe de aftrap, ik geef weg…GRATIS: Een Marketing & Social Media workshop voor ondernemers met lef!

Maak jouw bedrijf/merk zichtbaar met deze incompany workshop, ik kom gewoon gezellig naar jouw kantoor. Een dagdeel bomvol simpele trucs & onbetaalbare tips op het gebied van Marketing  & Social Media. Een inspirerend en resultaatgericht energyshot.

Noem de ondernemer die jij dit gunt en tag hem/haar hieronder, in de LinkedIn post. Of stuur me een mailtje (Rianne@Allsaint.nl) en vergeet de door jou voorgedragen ondernemer niet te cc’en. Want om er zeker van te zijn dat diegene lef heeft en ook écht aan de bak wil met de zichtbaarheid van zijn/haar bedrijf is ook een reactie van hem/haar zelf een must. Als jij een enthousiaste ondernemer met cojones bent mag je natuurlijk ook zelf reageren. Of een netwerkclub van enthousiaste ondernemers kan natuurlijk ook. Een korte toelichting is niet verplicht maar wel heel leuk 😉

Oh en leuke ideëen qua ruilhandel: social media workshop in ruil voor…mag natuurlijk ook. Nou ja verras me!

In principe laat ik jullie helemaal vrij in wie je wil voordragen. Maar ik ben eerlijk met je; ik heb een zwak voor bedrijven die dynamisch zijn en die gevestigd zijn in de omgeving Arnhem/Nijmegen.

Ik heb zin in deze December aktie!

Shoot me!

Rianne

Ik ben er voor ondernemers met lef die stevig willen sparren over ondernemersvraagstukken gericht op marketing & innovatie. Doelen helder krijgen, veranderingen realiseren en resultaten halen, zonder duimdikke rapporten. Maar met een uitstekend trackrecord op het gebied van ondernemen, marketing & innovatie. Dat is wie ik ben. Wie ben jij?