Boostcamp, voor
 ondernemers met lef!

Door Rianne

Boost jouw ondernememing met een resultaatgerichte inzet van Facebook. Maar hoe doe je dat?

Inspirerend? Deel dit bericht!

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+

Speciaal voor ondernemers die willen blijven bewegen en innoveren heb ik Boostcamp ontwikkeld. Een laagdrempelinge en interactieve training waarmee jij in 3 a 4 uur meteen aan de slag kan.

Uiteraard met een flink stukje marketing erin; Wie ben je als bedrijf? Waarom doe je wat je doet? Hoe uit je dat? Wie is jouw doelgroep? Hoe verbindt die doelgroep zich in aan jou? enzovoort.

Kosten? € 150,- p.p. excl btw en reiskosten (privé training of incompany in overleg ook mogelijk). Minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

MAARRR meld jij je aan met 4 ondernemende deelnemers dan is deze Boostcamp voor jou GRATIS!

Wat vind jij ervan? Laat het in de comments hieronder weten. Of tag hieronder jouw ondernemende vrienden/familieleden/collega’s met wie jij deze uitdaging aan wil gaan.

“The way to get started is to quit talking and begin doing.”

Tot gauw?

Rianne Toussaint

Ik ben er voor ondernemers met lef die stevig willen sparren over ondernemersvraagstukken gericht op marketing & innovatie. Doelen helder krijgen, veranderingen realiseren en resultaten halen, zonder duimdikke rapporten. Maar met een uitstekend trackrecord op het gebied van ondernemen, marketing & innovatie. Dat is wie ik ben. Wie ben jij?